dijous, 27 de gener del 2011

BENVINGUDA

Iniciem any i també iniciem aquest blog amb el propòsit de donar a conéixer l'ikebana, l'art floral japonés per excel·lència, un art llegendari al Japó i que, a poc a poc, es va difonent arreu del món.
L'ikebana no és una disciplina homogènia, clara i única, sinó més aviat existeixen moltes escoles i corrents diferents amb terminologia igualment diferent. A València se segueixen els ensenyaments de l'escola Enshu, ben posicionada a Espanya, a través de l'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge, que des de fa diverses dècades ha fet una labor ingent impartint cursos monogràfics de tots els estils d'ikebana. Des d'ací donem les gràcies al professorat de l'Escola per la seua dedicació i professionalitat en l'ensenyament de l'ikebana.

2 comentaris:

  1. Estoy interesada, conozco a un jardinero que me habla muy bien de los cursos y me gustaría saber si hay un calendario para saber cuando comienzan los cursos.
    Un saludo

    ResponElimina
  2. Volia deixar un comentari d'agraïment pel contingut tan clar i valuós com el del teu blog, és una meravella. Gràcies!

    ResponElimina