dimecres, 27 d’abril del 2011

UNA EXCURSIÓ AL PASSAT

Com tots els anys, la Pasqua és propícia per a les excursions campestres i enguany he programat una visita a l'aqüeducte romà de Peña Cortada en Calles (València). És una excursió de molt fàcil accés, ja que la ruta per Chelva, amb cotxe, et porta molt prop de l'aqüeducte. Així que cap allí ens dirigim tota la family.
L'aqüeducte data de finals del segle I principi del II. És una obra d'enginyera civil impressionant, catalogat com la quarta més important de la península, per darrere de Segòvia, Mèrida i Tarraco. Queden molt poques restes del monument però la secció que roman encara en peu en la localitat de Calles es troba en un estat perfecte.






El dia va eixir mig ennuvolat. Alguns núvols passaven, altres es quedaven, altres descarregaven. I així va transcórrer el dia. 
Vam passar per Sot de Chera just en el moment en què ens donava un poc de treva la pluja.


                                  Campos de alfalfa en Sot de Chera


En la muntanya ens vam trobar un plàtan d'ombra (arbre ornamental) amb branques caigudes per les últimes pluges, i com sempre, no vaig poder evitar carregar amb alguna que una altra branca per a donar-li alguna utilitat. I ací està el resultat:




MATERIALS QUE S'HI HAN EMPRAT:

Plàtan d'ombra (SHIN, HIKAE, GYO i UCHI-DO-NAGASI)
Ruscus (TOME)
Crisantem (DO)
Paniculata (SOE de DO, un complement)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada