dilluns, 10 de febrer del 2014

ASSOCIACIÓ VALENCIANA D'IKEBANA




Des de principi d'any, s'ha constituït la primera associació d'ikebana a València amb la denominació "ASSOCIACIÓ VALENCIANA D'IKEBANA - SOKOSAI", després de diversos intents per tal d'unir esforços en l'organització de l'entitat. Esta nova associació està formada per un gran nombre de persones amb molta experiència en este camp, sobre tot la persona que ocupa la presidència, Julia Lorenzo, que acumula una experiència de 30 anys en la docència d'esta disciplina com a professora a l'Escola Municipal de Jardineria i Art Floral de València, impartint l'assignatura d'Ikebana. La resta de persones que formem l'associació, entre estudiants i simpatitzants, ja duem vora 10 anys en l'aprenentatge d'este art de composició floral japonés.
L'objectiu de l'associació és la de difondre l'ikebana entre la societat per a compartir amb tothom la filosofia i els coneixements d'este art mil·lenari, així com transmetre amor i respecte per la natura perquè ella és, en definitiva, l'objecte de les composicions florals.
Les activitats programades van a ser diverses, des de cursos, tallers, xerrades, conferències, excursions, etc... per a compartir i gaudir conjuntament tots els associats. Eixa és la finalitat. 
Ara comença a caminar l'associació i en podeu formar part si esteu interessats en conéixer este art d'arranjament floral japonés. Si voleu associar-vos sereu molt ben rebuts, vos esperem!
Per a contactar-hi:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada