dimarts, 4 de març del 2014

UN NAGEIRE DE COMIAT

Amb la jornada de hui finalitzem el curs de nageire per este any i ho fem amb molta pena perquè el nageire, malgrat la dificultat que presenta la seua execució, així com laboriós i complicat l'aprenentatge de les tècniques o la quantitat de recursos que es necessiten per tal d'executar-los,... només quan s'aconsegueix dominar-ho tot és aleshores, i només aleshores, quan s'obté una gran satisfacció pel resultat final. 
En esta última classe hem treballat amb un material no gens fàcil de trobar al mercat, i més ara en plena floració, parlem de la prunera roja de jardí. Nosaltres l'obtenim gràcies a la generositat de Sebastián que ens la proporciona per l'abundància que n'hi ha als jardins del vell llit del riu Túria. És un material molt versàtil i bastant modelable, se sembla en gran manera a l'ametler en flor però este últim és bastant més rígid i difícil de treballar si se li vol donar forma.
En este curs la profe Julia ha insistit en treballar i practicar més freqüentment amb recipients transparents, amb l'objectiu de reduir al mínim el sistema de subjecció interna i deixar a la vista unes estructures netes i espontànies dins de l'aigua (com si les branques i les flors s'hagueren deixat caure dins del recipient). Al capdavall hem acabat el curs amb uns treballs molt estètiques i elegants.


MATERIAL QUE S'HI HA EMPRAT:


  Prunera roja (Prunus cerasifera var. pissardi): per al SHIN, HIKAE i GYO



  Lliri blau (Iris germanica L.): per al DO



  Montsera (Montsera deliciosa): per al TOME


ELS TREBALLS DEL GRUP













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada